Industrimekaniker som gillar lagerarbete

JOBBA MED OSS

ANSÖK IDAG

INDUSTRIMEKANIKER

SOM GILLAR LAGERARBETE


Är du den engagerade industrimekanikern och pålitliga lagerarbetaren vi söker? Då denna roll är tvådelad tror vi att det är bra om du gillar variation i ditt yrkesliv.


Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med service, reparationer och utveckling av produktionsprocessen.
Du kommer packa, plocka och utleverera order. Samt att sköta det vardagliga arbetet i godsmottagningen och utlastningen.


Vem är du?
Som person är du strukturerad och problemlösare. Du har ett stort teknikintresse, är självgående och lösningsfokuserad. Som mekaniker arbetar du självständigt, samtidigt som du skapar ett nära samarbete med produktionspersonalen och VD. För att lyckas i rollen är det därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är ödmjuk. Det är viktigt att du är strukturerad och säkerhetsmedveten i ditt sätt att arbeta och att du är en öppen, flexibel och noggrann med en känsla för service. Att du behärskar användning av dator som ett arbetsverktyg. Du är en skicklig, pålitlig och van truckförare som gillar ordning och reda.

Om företaget
Tallriksfabriken Strömsbruk AB grundades 1971 som producenter av papperstallrikar. Idag är fabriken specialister inom tillverkning av engångsprodukter gjorda av kartong. Det är nio stycken anställda, med kunder i hela Norden. Tallriksfabriken är placerad i Strömsbruk som har Hudiksvall som den närmaste större staden.


Krav
B-körkort
Truckkort A-B och körvana
Obehindrad i svenska och engelska
Utbildning samt erfarenhet av liknande mekaniskt arbete
Datavana

Meriterat
El kunskaper och utbildning
Truckkort C och körvana

Ort: Strömsbruk


Omfattning: Heltid


Varaktighet: Tillsvidare


Lönetyp: Fast månadslön


Arbetstart: Enligt överenskommelse


Kontaktperson: Emma Selahn telefon: +46 72 050 96 01 
mail: info@tallriksfabriken.se


Skicka in din ansökan med ett CV och Personligt brev till info@tallriksfabriken.se så kommer vi bearbeta den.